Termeni și condiții

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 
Informatii despre produse
 
Bossumflat.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor.
Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.
De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.
Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se încearcă reproducerea cât mai fidelă a produsului finit, atragem însă atenția că imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.
 
Comenzi
 
Produsele comercializate pe site-ul www.bossumflat.ro realizate pe baza comenzilor plasate și mai apoi livrate.
 
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si nu sunt purtatoare de TVA.
Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
 
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult 3 zile lucratoare.
 
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si BUSINESS MEDIA FACTORY SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca BUSINESS MEDIA FACTORY SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
 
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
 
BUSINESS MEDIA FACTORY SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
 
Pentru plată puteți alege una din urmatoarele metode:
  • plata cu cardul prin MobilPay (dupa plasarea comenzii veți fi redirecționat către procesatorul de plăți)
  • plata ramburs (la livrare) – pentru comenzi ce nu depăsesc 5000 RON
Produsele comercializate de noi sunt realizate pe baza comenzilor plasate și mai apoi livrate.

Pentru toate comenzile la care adresa de livrare se află în zonele de acoperire ale curierului cu 0 km suplimentari livrarea este gratuită.

Dacă se constată km suplimentari, puteți fi contactat pentru calcularea taxei de livrare.

Politica de retur și schimb de produse
 
Dacă, din diverse motive, nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți schimba sau returna în termen de 15 de zile de la data primiri comenzii.

Produsele se pot returna prin curier rapid – colet fără ramburs.

Banii se restituie prin transfer bancar în termen de 10 zile de la primirea coletului de retur.

În cazul schimbării produselor, trebuie să ne contactați înainte pentru a ne transmite informațiile legate de produsul pe care doriți sa îl schimbați precum și despre produsul cu care doriți să îl schimbați.

Produsele se pot schimba prin curier rapid – colet fără ramburs.

În momentul predării de către curier a noului produs, dumneavoastră trebuie să îl restituiți pe cel comandat inițial.

Taxa de curierat pentru schimbarea produselor este de 25 lei.

Produsele personalizate nu se pot returna (art. 9-15 din OUG 34/2014), acestea fiind făcute conform cerințelor clientului și drept urmare nu mai pot fi revândute.

Returnarea sau schimbarea produselor trebuie făcută în termen de maxim 15 zile din momentul primiri coletului. Produsele trebuie să fie în ambalajul original, să aibă toate etichetele, să nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel.

Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător.

Pentru facilitarea procesului de retur, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0768.388.117.

Inregistrarea ca membru
 
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
 
Confidentialitatea datelor personale
 
Bossumflat.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre bossumflat.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
 
Copyright
 
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Limitare de responsabilitate
 
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
 
Dispozitii finale
 
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
 
BUSINESS MEDIA FACTORY SRL